Diensten

Harsen 

Harsen is het verwijderen van ongewenste haargroei op het lichaam als het gezicht. Hierbij wordt gebruikt gemaakt van hars die ik verwarm. Ik bied verschillende harsmethoden op verschillende plekken op je lichaam aan. 

Er bestaan twee soorten hars: zachte hars en harde hars. De laatste wordt ook wel filmhars genoemd. Zachte hars wordt verwijderd met katoenen strips, waardoor we dat striphars noemen. Voor kleine huidoppervlaktes gebruik ik filmhars en voor de grote huidoppervlaktes striphars. Harde hars is voor de gevoeligere lichaamsdelen zoals de bikinilijn, de oksels en het gezicht.

Het voordeel van harsen tegenover andere (tijdelijke) ontharingsmethodes is dat de haartjes met wortel en al verwijderd worden. Na ongeveer drie tot acht weken zijn de haartjes weer terug, maar ze zijn dan dunner en zachten dan ze waren. Je kan bij Beautysalon Pokara je (onder)benen, (onder)armen, oksels, bikinilijn en bovenlip en/of kin harsen.

Harsen is zeer gezond. 

Wenkbrauwen epileren

Geweldig verzorgde wenkbrauwen zijn een lust voor het oog. Ze geven je gezicht meer uitdrukking en uitstraling. Je kan bij Beautysalon Pokara terecht voor het laten epileren  maar ook voor het laten verven van je wenkbrauwen. Het epileren kan heel subtiel gebeuren, maar zorgt meteen voor een frisse uitstraling. Probeer het eens uit!

Wenkbrauwen verven

Wil je meer expressie in je gezicht? Dan kan het verven van je wenkbrauwen weleens de oplossing zijn. We zoeken samen de kleur die het best past bij je huid- en haarkleur.

Facials

Naast de eenvoudige behandelingen kan je bij mij ook terecht voor een uitgebreide sessie. Hieronder vind je het aanbod. Zit er iets voor je bij?

Discover organic

35 minuten

De ideale introductie met organische huidverzorging. Deze facial laat je huid gehydrateerd en gevoed achter. Dankzij de effectieve organische ingrediënten zal de behandeling je ontspannen en met een nagloeiende huid achterlaten. Terwijl je tijdens de behandeling ontspant, zal je huid verzorgd worden met hoogwaardige natuurlijke organische huidverzorging. Ieder product herbergt een fijne geur en zit vol essentiële oliën die je huid doen opleven en de natuurlijke vochtbalans herstellen. 

Organic Glow Facial

50 minuten

Deze gepersonaliseerde en diep ontspannende behandeling begint met een consultatie en evaluatie van de huid voordat de producten zorgvuldig zullen worden geselecteerd om je huid te reinigen, te versterken, te exfoliëren, te hydrateren en in balans te brengen. Daarna volgt een heerlijke gezichtsmassage en ontspannende handmassage. Dit is een echt herstellende en corrigerende behandeling voor alle huidtypen. (incl. Harsen bovenlip en/of kin en epileren van de wenkbrauwen op aanvraag)

Natural Radiance

75 minuten

Geniet van een gepersonaliseerde organische ervaring. Beginnend met een grondige huidverzorgingsanalyse, waarna de huidproducten de huid reinigen, exfoliëren, tonen en hydrateren. Een gezichtsverjongingsmassage en huidverzorgingstechnieken helpen de natuurlijke uitstraling van uw huid te stimuleren. Onvolkomenheden worden zichtbaar verbeterd. Tijdens de behandeling word ook een handmassage gegeven om helemaal tot rust te komen. (incl. Harsen bovenlip en/of kin en epileren van de wenkbrauwen op aanvraag)