Over Pokara

Op mijn twintigste startte ik mijn eigen beautysalon Pokara in Philippine, Zeeuws-Vlaanderen na het afronden van mijn opleiding Schoonheidsspecialiste in Gent. 

Met een focus op gepersonaliseerde behandelingen met eco vriendelijke producten begon ik met het geven van behandelingen. 

Mijn streven bij iedere behandeling was om jou een perfecte dag en een mooi uiterlijk te geven. Helaas door omstandigheden kan ik nog maar een beperkt aantal behandelingen geven. Mede daardoor ben ik nu gestart met de verkoop van ambachtelijk, eco vriendelijke en wreedheid vrije (niet getest op dieren) huidverzorgingsproducten waar kruiden en de kracht van de natuur centraal staat.   

Naast de producten die ik vanuit mijn herboristenopleiding maak verkoop ik op dit moment ook het merk Evolve uit Engeland.

Ik neem jullie graag mee in de wereld van de natuur en leer jullie graag wat meer bij over onze huid en wat de beste producten zijn om te gebruiken om dit belangrijke orgaan te voeden en te verbeteren

Wil je meer weten over de producten of vraag je je af welke producten het best bij jou passen?

Je kan me altijd een berichtje sturen via Whatsapp naar +31 6 – 29 52 65 70, mailen op beautysalonpokara@outlook.com, DM’en via Instagram of een bericht sturen via het contactformulier op deze website. 

X Shona

3D7A74BF-0F72-4BFA-9149-A3617E27D662