Verzenden & Retourneren

Afhalen bij Beautysalon Pokara

Je bent zeer welkom om bestellingen op te halen op onderstaand adres. Laat je het wel weten via e-mail of telefonisch wanneer je de bestelling wilt afhalen?

Verzenden

Alle pakketten worden verzonden via PostNL. Pakketten worden altijd verzonden met track & tracecode. Verzendkosten voor het versturen van de bestelling zijn voor jouw eigen rekening.

De kosten zijn €6,50 voor een standaard pakket tot 10kg in Nederland. Indien de door jouw bestelde artikelen niet in een standaard pakket passen, wordt er eerst contact met je opgenomen.

De geschatte levertijd van jouw bestelling is 1 tot 3 werkdagen. Daarvan is Beautysalon Pokara natuurlijk deels afhankelijk van PostNL.

Voor verzending buiten Nederland verzoeken wij je contact met ons op te nemen alvorens te bestellen.

Retourneren

Je kunt online gekochte items, die je niet wenst te behouden, binnen 14 dagen retour sturen door Beautysalon Pokara vooraf te contacten. Je ontvangt dan van ons een retourformulier. Vul dit retourformulier in en stop het samen met de artikelen die je wilt retourneren in het pakket. Verzend de retourzending in een goede beschermende verpakking naar onderstaand adres.

Beautysalon Pokara accepteert uitsluitend onbeschadigde en ongeopende artikelen retour voor teruggave van het aankoopbedrag. Geopende producten worden enkel bij schade aan het bestelde product of bij een allergische reactie op het betreffende product. Indien een retourartikel tijdens het transport beschadigd raakt accepteren wij daar geen aansprakelijkheid voor.

Retourzendingen komen voor rekening van de koper. Bewaar bij een retourzending altijd je track & trace code totdat je retour is verwerkt. Risico van verzenden zijn voor eigen rekening. Zonder track en trace code wordt er geen onderzoek opgestart naar vermiste retourbestellingen. Houd er dus rekening mee dat bewijs van verzending met track & trace code een vereiste is om in aanmerking te komen voor terugbetaling.

Adres voor retourzendingen en afhalen:
Beautysalon Pokara
Kanaalpark 16
4553 EC Philippine

Retourneren kan ook kosteloos op het adres van Beautysalon Pokara. Zorg er wel altijd voor dat je jouw pakket verzendklaar meeneemt, zodat ik het zo snel en gemakkelijk mogelijk kan verwerken.

Als niet voldaan is aan bovenstaande voorwaarden, kan Beautysalon Pokara de retourzending weigeren. Heb je hier nog vragen over? Neem dan contact met ons op.

Zie de algemene voorwaarden voor verdere details.